If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички които имате проблем с изпотяване на стъклата си монтирайте тази екстра на таблото и няма да имате повече грижи
А иначе по-темата: мойта явно е от редките модели които не се изпотяват чак толкова.....а ако се запоти при дъждовно време с климатик бързо се изсушава (предполагам на всички е ясно). Явно имате проблем(теч, конденз) на радиаторчето, или някъде по парното от вътрешната страна на купето.
Всички които имате проблем с изпотяване на стъклата си монтирайте тази екстра на таблото и няма да имате повече грижи
А иначе по-темата: мойта явно е от редките модели които не се изпотяват чак толкова.....а ако се запоти при дъждовно време с климатик бързо се изсушава (предполагам на всички е ясно). Явно имате проблем(теч, конденз) на радиаторчето, или някъде по парното от вътрешната страна на купето.
АХХААХХАХААХХАХАХААХАХАХАХАХХАХ
тва е добро
все пак може и да има нещо верно п-ди го нямаше тоя проблем
Когато затвориш клапата да върти вътре в купето и си на затворени прозорци се изпотява на почти всички коли:
Личен опит:алфа ГТВ алфа 159 мазда 5 МЛ 270 цди на всичките се изпотява като затворя клапата.
стъклата се изпотяват когато има разлика в температурата навън и вътре и не знам какво ви учудват физичните закони
снощи я звех от булката да отида до била и пак апсолютно всичко се изпоти мамка му на климатик на всичко все тая на мен когато ми се случи на моята кола смених филтърът в купето и всичко се оправиа при алфата какво ?
Чакай сега, "всичко" или само едно петно над километража (както беше в началото на темата)..?
Защото това с петно над километража (или по-точно да тръгне изпотяването оттам) и аз съм го виждал на няколко ГТВ-та Може и да си е някаква конструктивна недомислица, защото верно ме съмнява да са всички със спукани радиатори или нещо подобно... Никой от собствениците не е казал нещо да губи антифриз и т.н....
Нормално е да се запотяват стъклата.Пускате климатика и бутона за циркулация и за секунди всичко е ОК.Поне при мен е така...даже имам чуството че е по ефикасно ако струята е насочена към купето а не към предния джам...
Е това съм сигурен, че никой не се е сетил да го направи...
Тук проблема е, че на почти всички бройки запотяването е на едно точно конкретно място, което е някак странно.
Е това съм сигурен, че никой не се е сетил да го направи...
Тук проблема е, че на почти всички бройки запотяването е на едно точно конкретно място, което е някак странно.
А бе аз си мисля, че се потят щото много ги зорим да бегат...то и аз се потя...
Comment